Miten saat enemmän suojattua tietoliikennettä, kun käytät sovelluksen ilmaisversiota

Jos käytät sovelluksen ilmaisversiota eikä laitettasi ole yhdistetty My Kasperskyyn, voit käyttää 200 Mt suojattua tietoliikennettä päivässä. Jos laitteesi on yhdistetty My Kasperskyyn, voit käyttää 300 Mt suojattua tietoliikennettä päivässä.

Jos laitettasi ei ole yhdistetty My Kasperskyyn ja olet ylittänyt 200 Mt:n rajan, sovellus näyttää ilmoituksen ja näet Hanki lisää liikennettä maksutta -linkin sovelluksen pääikkunassa. Voit yhdistää My Kasperskyyn ja hankkia lisää tietoliikennettä ilmaiseksi.

Suojatun lisätietoliikenteen hankkiminen:

1. Avaa ikkuna, joka pyytää sinua muodostamaan yhteyden My Kasperskyyn yhdellä seuraavista menetelmistä:
    • Napsauta Päivitä -painiketta sovelluksen pääikkunassa.
    • Napsauta Hanki lisää liikennettä maksutta -linkkiä tietoliikennerajoituksen ilmoitusikkunassa.
  2. Yhdistä laitteesi My Kasperskyyn.

Kun yhdistät My Kasperskyyn, sovellus näyttää ilmoituksen jossa kerrotaan että voit käyttää 300 Mt suojattua tietoliikennettä päivässä. Yhdistämisestä My Kasperskyyn voi kulua muutama minuutti ilmoituksen näyttämiseen.